Hoby Fortnite League

Hoby Fortnite League 2023

Onsdagen den 1feb drar den nya säsongen i gång. Boka redan nu in sista helgen i april för en fantastisk helg i BräkneHoby Sporthall.

Mer info kommer

Hoby Fortnite Legue 2021/22

Välkommen till andra säsongen av Hoby Fortnite Legue. Nedan följer lite info men denna sida kommer att uppdateras löpande efterhand som ny info blir offentlig.

Välkommen till en spännande vår med oss i Hoby eSport.

Seriespelet fungerar som följer:

Startdatum: 16/2

Slutdatum: 8/5

Grundspel: Onsdagar 16/2 – 20/4 kl: 20:15 (undantag för onsdagen den 23/2 som är tävlingsfri)

Slutspel: 7-8maj i Bräkne-Hoby Sporthall

Spelläge: Solo Arena i Custom Match

Vi börjar med att samlas på vår Discord-server under Hoby Fortnite League 2021/23 #Tävlingsonsdag. Från 20:00 skall någon admin stå beredd för att hjälpa de som behöver hjälp och svara på frågor. Här får man också matchens Custom key som krävs för att komma in i matchen.

Efter första matchen tar vi 5min pause innan vi kör kvällens andra match. Den ansvarige admin kommer senast dagen efter att rapportera samtliga resultat på Toornament.com så spelarna kan följa resultaten.

Poäng kommer att delas ut till samtliga spelare baserat på vilken division spelaren tillhör. Man får poäng för placering och antal kills, ju högre division man har ju mer krävs av dig för att få höga poäng.

Hur poängen sätts behöver spelarna inte hålla koll på men går att hitta på nätet.

Topp 20 den 20/4 blir inbjudna till Bräkne-Hoby Sporthall den 7/5 för att tävla om de 8 slutspelsplatserna till den 8/5 då finalen kommer avverkas och vi kan kora 2021/22 års HFL-mästare.

Anmälningstiden har gått ut.

För er som anmält er gör följande:

  1. Registrera dig på vår Discord-server, med länk du ska ha fått i din e-post.
  2. Gå till Discord-serverns kanal HOBY FORTNITE LEAGUE2021/22 #inställningarinställningar
    Klicka på Knappen med handen och ”Link Epic Account”
  3. Installera Yunite client om du spelar på PC: https://yunite.xyz/Client

Vi börjar med att samlas på vår Discord-server under HOBY FORTNITE LEAGUE2021/22 #Tävlingsonsdag. Här kommer admin att lägga ut en Yunite Tournament signup.

Klicka på handen.
tournament

Efter första matchen tar vi 5min pause innan vi kör kvällens andra match. En leaderboard med resultaten kommer att läggas ut i Discord och här på websidan.

Man får poäng för placering och antal kills.

Topp 20 den 20/4 blir inbjudna till Bräkne-Hoby Sporthall den 7/5 för att tävla om de 8 slutspelsplatserna till den 8/5 då finalen kommer avverkas och vi kan kora 2021/22 års HFL-mästare.

Tack för visat intresse!

Bilder från slutspelet för säsong 1

%d bloggare gillar detta: