HFL

Hoby Fortnite Legue 2020

Välkommen till första säsongen av Hoby Fortnite Legue. Nedan följer lite info men denna sida kommer att uppdateras löpande efterhand som ny info blir offentlig.

Välkommen till en spännande höst med oss i Hoby eSport.

Seriespelet fungerar som följer:

Alla möter alla två gånger under hösten för att slutligen göra upp om titeln i slutspelet där de 8 bästa i grundspelet kommer göra upp.

Seriespelet spelas i singel där man går ihop i en DUO för att inte kunna skjuta varandra. Sedan är det flest kills som gäller. Varje match består av två matcher där de totala kills’en avgör vinnaren. Likaresultat kommer registreras så vinst är inte nödvändig.

Vinst ger 3p, lika 1p förlust 0p.

Väljer någon att lämna matcher i förtid eller inte dyker upp vid utsatt matchstart får spelaren -1p.

Lördagen den 28:e november spelas slutspelen i Bräkne-Hoby Sporthall. Mer info om tider kommer dyka upp senare. Men tills dess får ni gärna gå in och köpa en biljett då vi för tillfället endast kan släppa 50biljetter med tanke på restriktioner som finns på evenemang idag.

Biljetter köper ni på https://billetto.se/e/hoby-fortnite-league-playoffs-biljetter-483240

Om du eller ditt barn tagit sig till topp 8 gäller följande:

Varje spelare som skall spela i slutspelet erhåller platsbiljett gratis och utan krav på förbokning. Spelare erhåller också en extra platsbiljett till coach/tränare/förälder.

Med det i åtanke så behöver ni alltså inte köpa biljett om ni bara ämnar komma om barnet tar sig till slutspelet. Men vill ni komma oavsett så passa på att köp biljetter nu till ev. Syskon och andra förälder då vi nu bara vågar erbjuda en plats extra per tävlande nere på plan.

Ses den 28/11 hoppas vi!

%d bloggare gillar detta: