Hoby Öppna

Hej och välkommen till denna sida. Denna sida är bara för er som skall tävla i kvällens turnering. Här kommer lite information om hur det kommer att fungera. Har ni några frågor efter ni läst texten så kontakta oss, står kontaktuppgifter längst ner på sidan. Lycka till!!!

Mellan kl 18-19:00 vill jag att ni skickar ett sms eller Mail till oss där ditt riktiga namn och ditt spelarnamn står. Samt att du är redo. Skriv gärna om ni använder discord eller inte så vet vi lättare hur vi kontaktar er.

T.ex: Johan Johansson, KaptenCool. Jag är redo men kommer inte använda Discord.

Detta för att vi skall veta att ni tagit del av denna information och att ni är beredda att påbörja turneringen vid 19:00.

Kl 18:00 ungefär kommer lottningen vara klar. Där kan du se vem du skall möta i första matchen. Den som står övers av de två namnen är den som får i ansvar att ta kontakt med den andre för att styra upp sin match. Tänkt på att inte spela förrän kl 19:00 även om ni ser och får kontakt tidigare. Resultat som rapporteras in från matcher startade innan kl 19 kommer inte godkännas.

Du har nu hittat din motståndare och du står övers på listan och skall alltså starta matchen. Ta kontakt med motspelaren och lös inbjudan. Matchen spelas Solo alltså en mot en. MEN ni skall spela i DUO-läge. Detta för att ni inte skall kunna skada varandra. Tävlingen går inte ut på att stå sist kvar på plan utan att ha flest kills. Ni spelar två matcher och det är den totala antal kills som skall rapporteras. Den som vinner går vidare medan förloraren tyvärr har spelat färdigt för denna gång.

Rapportering, efter varje match skall du ta ett kort på skärmen där man ser hur många kills du respektive motståndaren har. När ni spelat två matcher lägger ni ihop antal kills och rapporterar detta, så glöm inte skriva ner även första matchen resultat. Exempel: Johan fick i första matchen 4kills medan Lotta fick 5. I andra matchen fick Johan 3 och Lotta 5 igen. Då skall Johan och Lotta rapportera in: Lotta vann med 10-7. Vi vill ha rapporterna så fort som möjligt efter match. Får vi inte in båda rapporterna inom fem minuter efter varandra kommer vi utgå från att den första är korrekt. Ju snabbare ni rapportera ju snabbare kan nästa match komma i gång.

Det lättaste sättet att hitta varandra vid turneringen slut är via Hoby Esport’s Discordserver. Den finner ni på: https://discord.gg/GF8krS

Har ni inte Discord går den att ladda ner gratis till dator och mobil, titta där ni brukar ladda ner appar eller på discord.com.

Ni som inte vill använda er av discord kommer få ta kontakt via oss. Det går också bra men tänk på att Discord kan vara ett kanontillfälle att få kontakt med föreningens andra gamers.

Slutligen:

Ha roligt nu, det är en lek om än pizza står på spel så är detta något vi gör för att ha kul. Vid kontakt i och runt matcherna både på arenan och i discord räknar vi med jyst uppförande. Grovt språk, förolämpningar och annat som inte hör hemma någonstans i samhället kommer inte accepteras. Ser vi något olämpligt kan spelaren bli utesluten ur tävlingen. Minst två vuxna från föreningen kommer göra sitt bästa för att övervaka kommentarer men även spelare i föreningen är satta som ”Vakter”.

Kontakt till oss under dagen och kvällen sker på Mail: info@hobyesport.nu, sms till: 079-061 38 11 sedan går det bra via Messenger för er som använder det. Sök upp Hoby Esport.

Tack och lycka till

%d bloggare gillar detta: