Spelstartare sökes!

Hoby Fortnite League Season 3 börjar närma sig. Med det mycket jobb för administratörer och funktionärer. Därför söker vi dig som vill bli vår spelstartare. Så vad innebär det att vara Spelstartare?

• Du skall vara inne på Discord-servern från 19:00 till dagens matcher är klara varje tävlingsonsdag.

• Du skall öppna upp Yunite och hjälpa alla att komma in i matchen.

• Du skall starta matchen när alla är redo (eller så nära alla det går).

• Du skall se till så resultaten blir rapporterade efter varje match och om inte kräva in filerna som saknas.

Så vem är du? Vi tror du stämmer in på följande:

• Du är medlem och avser spela i Hoby Fortnite League 2023. Det är inget krav men blir nog tråkigt att sitta och bara vänta 2-3h varje onsdag.

• Du läser och förstår engelska ganska bra och eller kan översätta så du kan förstå instruktioner på engelska.

• Du är förmodligen 13+ år

• Du är omtänksam och brinner för att hjälpa till och få så många som möjligt att komma in i matcherna. Och naturligtvis finns det inte massor meddelande på servern där du är taskig mot andra medlemmar.

Du spelar med föreningens Fortnite-konto. Om du hellre vill spela med eget konto behöver du två datorer då vårt konto måste in i matcherna och dö snabbt om den inte skall användas. Du får alltså starta matchen med den andra datorn och sedan ta död på gubben utan att bli skjuten innan du själv kan spela. Detta gäller inte om du spelar med vårt konto själv. Då startar och spelar du med Hoby eSport-gubben. Om du tar dig till slutspelet kan du använda ditt eget konto där då vi kommer skjuta matchstarterna under slutspelet.

Du förstår redan nu lite hur Yunite fungerar eller är beredd att läsa på lite hur allt går till. Du kommer om du blir vår matchstartare hjälp någon vecka innan med att testa och lära dig det som behövs. Du kan alltså samarbeta med oss äldre administratörer. Första onsdagen kommer vi finnas att hjälpa till men tanken är att du sen skall klara det själv.

Stämmer allt in på dig? Är du sugen på att bidra till en fantastisk säsong av HFL och underlätta för de som tidigare skött arbetet?

Isåfall hoppas vi du skickar ett Mail till oss där du skriver vad du heter och vad du heter på Discord-servern. Du berättar på vilket sätt du passar in på de punkter vi radade upp. Hur bra är din engelska tycker du? Kan du något om Yunite redan nu? Kommer du bra överens med de andra ungdomarna på servern? Tror du de har förtroende för dig? Ja berätta lite varför du skulle bli den perfekta Spelstartaren för HFL. Det är också viktigt att du har föräldrarnas tillåtelse, det kan bli många sena onsdagar. Vet du eller föräldrarna att det inte fungerar för dig så kommer det inte funka. Vet ni att ni har mycket på flera onsdagar så du inte kommer kunna vara med alla dagarna så blir det svårt. Naturligtvis får du missa en eller ett par ggr om du säger till i god tid och förstås om du blir sjuk men grundtanken måste vara att det skall funka varje onsdag.

Maila oss på info@hobyesport.nu

Och ja just det, en sak till.

Spelstartare får 50kr/ spelkväll dvs. 500kr om du jobbar varje spelkväll under säsongen fram till slutspelet. Det kanske inte låter så mycket men vi hoppas ju att du främst gör det för att hjälpa till och för att du vill engagera dig. Pengarna är ett litet tack från föreningen för stora tjänster.

Lycka till och tack för ditt engagemang.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: